WINE MAN
წითელი ღვინო
- საფერავი
- საფერავი კაბერნე
- მუკუზანი
- ნაფარეული
- ფიროსმანი
- ალაზნის ველი
- ქინძმარაული
- ხვანჩკარა
- ახაშენი
თეთრი ღვინო
- წინანდალი
- ვაზისუბანი
- ფიროსმანი
- ალაზნის ველი
საფერავი
წითელი მშრალი
წარმოშობა: კახეთი.
ჰავა: ზომიერად კონტინენტური.
ღვინის ტიპი: სუფრის ღვინო
ჯიშური შემადგენლობა: 100% საფერავი.
ყურძნის წყარო: 100% სოფელი კახიფარი.
ფერი: ინტენსიური წითელი.
არომატი: კენკროვანები, ალუბალი და შავი მოცხარი
გემო: კომპლექსური და კარგად გაწონასწორებული ღვინო, ალუბლის გამოხატული გემოთი, მწიფე ტატინებით
კერძებთან შეხამება: ხორცისა და შებოლილი კერძები, გრილზე შემწვარი ღორისა და საქონლის ხორცი, მაგარი და ნახევრად მაგარი ყველი.
მიწოდების ტემპერატურა: 16-18°C.
საფერავი კაბერნე
წითელი მშრალი
წარმოშობა: კახეთი.
ჰავა: ზომიერად კონტინენტური.
ღვინის ტიპი: სუფრის ღვინო.
ჯიშური შემადგენლობა: 50% საფერავი, 50% კაბერნე სოვინიონი.
ყურძნის წყარო: 100% სოფელი კახიფარი.
ფერი: ინტენსიური წითელი.
არომატი: შავქლიავი და ალუბალი
გემო: არომატული და კარგად გაწონასწორებული, მოცვისა და სანელებლების გამოხატული გემო, მწიფე ტანინებით.
კერძებთან შეხამება: ხორცისა და შებოლილი კერძები, გრილზე შემწვარი ღორისა და საქონლის ხორცი, მაგარი და ნახევრად მაგარი ყველი.
მიწოდების ტემპერატურა: 16-18°C.
მუკუზანი
წითელი მშრალი
წარმოშობა: კახეთი.
ადგილწარმოშობა: მუკუზანი.
ჰავა: ზომიერად კონტინენტური.
ღვინის ტიპი: კონტროლირებადი ადგილწარმოშობის დასახელების ღვინო.
ჯიშური შემადგენლობა: 100% საფერავი.
ყურძნის წყარო: 100% მუკუზნის მევენახეობის მიკროზონა.
ფერი: ინტენსიური წითელი.
არომატი: კენკრა, შავი ხილი, შავქლიავი, სანელებლები, ვანილი.
გემო: კენკროვანებით, ქლიავითა და სანელებლებით მდიდარი გემო, სრულ სხეულიანი, კარგად გაწონასწორებული ღვინო რბილი ტანინებით, ხანგრძლივი და სასიამოვნო დაბოლოებით.
კერძებთან შეხამება: ხორცისა და შებოლილი კერძები, გრილზე შემწვარი ღორისა და საქონლის ხორცი, მაგარი და ნახევრად მაგარი ყველი.
მიწოდების ტემპერატურა: 16-18°C.
ნაფარეული
წითელი მშრალი
წარმოშობა: კახეთი.
ადგილწარმოშობა: ნაფარეული.
ჰავა: ზომიერად კონტინენტური.
ღვინის ტიპი: კონტროლირებადი ადგილწარმოშობის დასახელება.
ჯიშური შემადგენლობა: 100% საფერავი.
ყურძნის წყარო: 100% ნაფარეულის მევენახეობის მიკროზონა.
ფერი: ინტენსიური წითელი.
არომატი: კენკროვანები და ქლიავის.
გემო: კეკროვანებისა და ქლიავის ტონები, რბილი ტანინები, ხანგრძლივი და სასიამოვნო დაბოლოებით.
კერძებთან შეხამება: ხორცისა და შებოლილი კერძები, გრილზე შემწვარი ღორისა და საქონლის ხორცი, მაგარი და ნახევრად მაგარი ყველი.
მიწოდების ტემპერატურა: 16-18°C.
ფიროსმანი
წითელი ნახევრადმშრალი
წარმოშობა: კახეთი.
ჰავა: ზომიერად კონტინენტური.
ღვინის ტიპი: სუფრის ღვინო
ჯიშური შემადგენლობა: 100% საფერავი.
ყურძნის წყარო: 100% კახეთის მევენახეობის რეგიონი.
ფერი: ინტენსიური წითელი.
არომატი: კენკროვანები, ალუბლი.
გემო: კენკრისა და ალუბლის ტონები, სიტკბო და მჟავიანობა ძალიან კარგად დაბალანსებული.
კერძებთან შეხამება: დესერტი, ხილი, რბილი ყველი, ხორცის კერძები ტკბილ და მჟავე საწებელტან.
მიწოდების ტემპერატურა: 12-14°C.
ალაზნის ველი
წითელი ნახევრადტკბილი
წარმოშობა: კახეთი.
ჰავა: ზომიერად კონტინენტური.
ღვინის ტიპი: სუფრის ღვინო
ჯიშური შემადგენლობა: 100% საფერავი.
ყურძნის წყარო: 100% კახეთის მევენახეობის რეგიონი.
ფერი: ინტენსიური წითელი.
არომატი: წითელი კენკრა, ალუბალი.
გემო: წითელი კენკრისა და ალუბლის ტონები, მჟავიანობისა და სიტკბოების კარგი ბალანსი.
კერძებთან შეხამება: დესერტი, ხილი, რბილი ყველი, ხორცის კერძები ტკბილ და მჟავე საწებელტან.
მიწოდების ტემპერატურა: 10-12°C.
ქინძმარაული
წითელი ნახევრადტკბილი
წარმოშობა: კახეთი.
ადგილწარმოშობა: ქინძმარაული.
ჰავა: ზომიერად კონტინენტური.
ღვინის ტიპი: კონტროლირებადი ადგილწარმოშობის დასახელების ღვინო.
ჯიშური შემადგენლობა: 100% საფერავი.
ყურძნის წყარო: 100% ქინძმარაულის მევენახეობის მიკროზონა.
ფერი: ლალისფერი წითელი.
არომატი: მწიფე კენკრა, მაყვლალი, ალუბალი, შავქლიავი.
გემო: დელიკატური ღვინო, ალუბლის, შავქლიავისა და მაყვლის ტონები, რბილი და მწიფე ტანინებით, მჟავიანობისა და სიტკბოების კარგი ბალანსი, ხანგრძლივი და სასიამოვნო დაბოლოებით.
კერძებთან შეხამება: დესერტი, ხილი, რბილი ყველი, ხორცის კერძები ტკბილ და მჟავე საწებელტან.
მიწოდების ტემპერატურა: 10-12°C.
ხვანჭკარა
წითელი ნახევრადტკბილი
წარმოშობა: რაჭა.
ადგილწარმოშობა: ხვანჭკარა.
ჰავა: ზომიერად კონტინენტური.
ღვინის ტიპი: კონტროლირებადი ადგილწარმოშობის დასახელების ღვინო.
ჯიშური შემადგენლობა: 50% ალექსანდროული, 50% მუჯურეთული.
ყურძნის წყარო: 100% ხვანჭკარის მევენახეობის მიკროზონა.
ფერი: ლალისფერი წითელი.
არომატი: ჟოლო, მარწყვი, ალუბალი, ქლიავი და ნუში.
გემო: დაბალანსებული ღვინო, გამოკვეთილი ალუბალის, ჟოლოსა და ქლიავი ტონები.
კერძებთან შეხამება: დესერტი, ხილი, რბილი ყველი, ხორცის კერძები ტკბილ და მჟავე საწებელტან.
მიწოდების ტემპერატურა: 10-12°C.
ახაშენი
წითელი ნახევრადტკბილი
წარმოშობა: კახეთი.
ადგილწარმოშობა: ახაშენი.
ჰავა: ზომიერად კონტინენტური.
ღვინის ტიპი: კონტროლირებადი ადგილწარმოშობის დასახელების ღვინო.
ჯიშური შემადგენლობა: 100% საფერავი.
ყურძნის წყარო: 100% ახაშენის მევენახეობის მიკროზონა.
ფერი: ინტენსიური წითელი.
არომატი: მწიფე კენკრა, მარწყვი, ალუბალი.
გემო: კენკროვანების კარგად გამოხატული ტონები, რბილი ტანინებით, მჟავიანობისა და სიტკბოების კარგი ბალანსი, ხანგრძლივი და სასიამოვნო დაბოლოებით.
კერძებთან შეხამება: დესერტი, ხილი, რბილი ყველი, ხორცის კერძები ტკბილ და მჟავე საწებელტან.
მიწოდების ტემპერატურა: 10-12°C.
წინანდალი
თეთრი მშრალი
წარმოშობა: კახეთი.
ადგილწარმოშობა: წინანდალი.
ჰავა: ზომიერად კონტინენტური.
ღვინის ტიპი: კონტროლირებადი ადგილწარმოშობის დასახელების ღვინო.
ჯიშური შემადგენლობა: 85% რქაწითელი, 15% მწვანე.
ყურძნის წყარო: 100% წინანდლის მევენახეობის მიკროზონა.
ფერი: ღია ჩალისფერი.
არომატი: ციტრუსი, კომში, ვაშლი, ატამი.
გემო: ციტრუსისა და ვანილის კარგად გამოხტული ტონები, ვაშლი, მსხალი, კომში, გამაგრილებელი მჟავიანობა, ხანგძლივი და სასიამოვნო დაბოლოებით.
კერძებთან შეხამება: სალათები, ზღვის პროდუქტები, თეთრი ხორცი, თევზის, ფრინველისა და ბოსტნეულის კერძები.
მიწოდების ტემპერატურა: 10-12 ° C.
ვაზისუბანი
თეთრი მშრალი
წარმოშობა: კახეთი.
ადგილწარმოშობა: ვაზისუბანი.
ჰავა: ზომიერად კონტინენტური.
ღვინის ტიპი: კონტროლირებადი ადგილწარმოშობის დასახელების ღვინო.
ჯიშური შემადგენლობა: 85% რქაწითელი, 15% მწვანე.
ყურძნის წყარო: 100% ვაზისუბნის მევენახეობის მიკროზონა.
ფერი: ღია ჩალისფერი.
არომატი: ყვავილები და ტროპიკული ხილი.
გემო: კომპლექსური, მკვეთრად გამოხატული მსხლის, ბანანისა და კივის მომწარო ტონები, კარგად ბალანსებული.
კერძებთან შეხამება: სალათები, ზღვის პროდუქტები, თეთრი ხორცი, თევზის, ფრინველისა და ბოსტნეულის კერძები.
მიწოდების ტემპერატურა: 10-12 ° C.
ფიროსმანი
თეთრი ნახევრადმშრალი
წარმოშობა: კახეთი.
ჰავა: ზომიერად კონტინენტური.
ღვინის ტიპი: სუფრის ღვინო
ჯიშური შემადგენლობა: 100% რქაწითელი.
ყურძნის წყარო: 100% კახეთის მევენახეობის რეგიონი.
ფერი: ღია ჩალისფერი.
არომატი: ვაშლი, ატამი.
გემო: კარგად დაბალანსებული, მსხლის, ვაშლის, ლიმნისა და ატმის გამოხატული გემო, სასიამოვნო დაბოლოებით.
კერძებთან შეხამება: დესერტი, ხილი, რბილი ყველი.
მიწოდების ტემპერატურა: 10-12 ° C.
ალაზნის ველი
თეთრი ნახევრადტკბილი
წარმოშობა: კახეთი.
ჰავა: ზომიერად კონტინენტური.
ღვინის ტიპი: სუფრის ღვინო
ჯიშური შემადგენლობა: 100% რქაწითელი.
ყურძნის წყარო: 100% კახეთის მევენახეობის რეგიონი.
ფერი: ღია ოქროსფერი.
არომატი: ტროპიკული ხილი, მწიფე ვაშლი, ატამი, გარგარი.
გემო: კარგად გამოხატული ვაშლის, ატმისა და მსხლის გემო, კარგი ბალანსი სიტკბოებასა და მჟავიანობას შორის, სასიამოვნო და ხანგძლივი დაბოლოებით.
კერძებთან შეხამება: დესერტი, ხილი, რბილი ყველი.
მიწოდების ტემპერატურა: 10-12 ° C.