WINE MAN

წითელი ღვინო

თეთრი ღვინო

საფერავი

წითელი მშრალი

 

წარმოშობა: კახეთი.

ჰავა: ზომიერად კონტინენტური.

ღვინის ტიპი: სუფრის ღვინო

ჯიშური შემადგენლობა: 100% საფერავი.

ყურძნის წყარო: 100% სოფელი კახიფარი.

 

ფერი: ინტენსიური წითელი.

არომატი: კენკროვანები, ალუბალი და შავი მოცხარი

გემო: კომპლექსური და კარგად გაწონასწორებული ღვინო, ალუბლის გამოხატული გემოთი, მწიფე ტატინებით

 

კერძებთან შეხამება: ხორცისა და შებოლილი კერძები, გრილზე შემწვარი ღორისა და საქონლის ხორცი, მაგარი და ნახევრად მაგარი ყველი.

მიწოდების ტემპერატურა:  16-18°C.

საფერავი კაბერნე

წითელი მშრალი

 

წარმოშობა:  კახეთი.

ჰავა: ზომიერად კონტინენტური.

ღვინის ტიპი: სუფრის ღვინო.

ჯიშური შემადგენლობა: 50% საფერავი, 50% კაბერნე სოვინიონი.

ყურძნის წყარო: 100% სოფელი კახიფარი.

 

ფერი: ინტენსიური წითელი.

არომატი: შავქლიავი და ალუბალი

გემო:  არომატული და კარგად გაწონასწორებული, მოცვისა და სანელებლების გამოხატული გემო, მწიფე ტანინებით.

 

კერძებთან შეხამება:  ხორცისა და შებოლილი კერძები, გრილზე შემწვარი ღორისა და საქონლის ხორცი, მაგარი და ნახევრად მაგარი ყველი.

მიწოდების ტემპერატურა:  16-18°C.

მუკუზანი

წითელი მშრალი

 

წარმოშობა:  კახეთი.

ადგილწარმოშობა: მუკუზანი.

ჰავა: ზომიერად კონტინენტური.

ღვინის ტიპი: კონტროლირებადი ადგილწარმოშობის დასახელების ღვინო.

ჯიშური შემადგენლობა: 100% საფერავი.

ყურძნის წყარო: 100% მუკუზნის მევენახეობის მიკროზონა.

 

ფერი: ინტენსიური წითელი.

არომატი: კენკრა, შავი ხილი, შავქლიავი, სანელებლები, ვანილი.

გემო: კენკროვანებით, ქლიავითა და სანელებლებით მდიდარი გემო, სრულ სხეულიანი, კარგად გაწონასწორებული ღვინო რბილი ტანინებით, ხანგრძლივი და სასიამოვნო დაბოლოებით.

 

კერძებთან შეხამება: ხორცისა და შებოლილი კერძები, გრილზე შემწვარი ღორისა და საქონლის ხორცი, მაგარი და ნახევრად მაგარი ყველი.

მიწოდების ტემპერატურა:  16-18°C.

ნაფარეული

წითელი მშრალი

 

წარმოშობა:  კახეთი.

ადგილწარმოშობა: ნაფარეული.

ჰავა: ზომიერად კონტინენტური.

ღვინის ტიპი: კონტროლირებადი ადგილწარმოშობის დასახელება.

ჯიშური შემადგენლობა: 100% საფერავი.

ყურძნის წყარო: 100% ნაფარეულის მევენახეობის მიკროზონა.

 

ფერი: ინტენსიური წითელი.

არომატი: კენკროვანები და ქლიავის.

გემო:  კეკროვანებისა და ქლიავის ტონები, რბილი ტანინები, ხანგრძლივი და სასიამოვნო დაბოლოებით.

 

კერძებთან შეხამება: ხორცისა და შებოლილი კერძები, გრილზე შემწვარი ღორისა და საქონლის ხორცი, მაგარი და ნახევრად მაგარი ყველი.

მიწოდების ტემპერატურა:  16-18°C.

ფიროსმანი

წითელი ნახევრადმშრალი

 

წარმოშობა:  კახეთი.

ჰავა: ზომიერად კონტინენტური.

ღვინის ტიპი: სუფრის ღვინო

ჯიშური შემადგენლობა: 100% საფერავი.

ყურძნის წყარო: 100% კახეთის მევენახეობის რეგიონი.

 

ფერი: ინტენსიური წითელი.

არომატი: კენკროვანები, ალუბლი.

გემო:   კენკრისა და ალუბლის ტონები,  სიტკბო და მჟავიანობა ძალიან კარგად დაბალანსებული.

 

კერძებთან შეხამება:  დესერტი, ხილი,  რბილი ყველი, ხორცის კერძები ტკბილ და მჟავე საწებელტან.

მიწოდების ტემპერატურა:  12-14°C.

ალაზნის ველი

წითელი ნახევრადტკბილი

 

წარმოშობა:  კახეთი.

ჰავა: ზომიერად კონტინენტური.

ღვინის ტიპი: სუფრის ღვინო

ჯიშური შემადგენლობა: 100% საფერავი.

ყურძნის წყარო: 100% კახეთის მევენახეობის რეგიონი.

 

ფერი: ინტენსიური წითელი.

არომატი: წითელი კენკრა, ალუბალი.

გემო:  წითელი კენკრისა და ალუბლის ტონები, მჟავიანობისა და სიტკბოების კარგი ბალანსი.

 

კერძებთან შეხამება:  დესერტი, ხილი,  რბილი ყველი, ხორცის კერძები ტკბილ და მჟავე საწებელტან.

მიწოდების ტემპერატურა:  10-12°C.

ქინძმარაული

წითელი ნახევრადტკბილი

 

წარმოშობა: კახეთი.

ადგილწარმოშობა: ქინძმარაული.

ჰავა: ზომიერად კონტინენტური.

ღვინის ტიპი: კონტროლირებადი ადგილწარმოშობის დასახელების ღვინო.

ჯიშური შემადგენლობა: 100% საფერავი.

ყურძნის წყარო: 100% ქინძმარაულის მევენახეობის მიკროზონა.

 

ფერი: ლალისფერი წითელი.

არომატი: მწიფე კენკრა, მაყვლალი, ალუბალი, შავქლიავი.

გემო:   დელიკატური ღვინო, ალუბლის, შავქლიავისა და მაყვლის ტონები, რბილი და მწიფე ტანინებით, მჟავიანობისა და სიტკბოების კარგი ბალანსი, ხანგრძლივი და სასიამოვნო დაბოლოებით.

 

კერძებთან შეხამება:  დესერტი, ხილი,  რბილი ყველი, ხორცის კერძები ტკბილ და მჟავე საწებელტან.

მიწოდების ტემპერატურა:  10-12°C.

ხვანჭკარა

წითელი ნახევრადტკბილი

 

წარმოშობა:  რაჭა.

ადგილწარმოშობა: ხვანჭკარა.

ჰავა: ზომიერად კონტინენტური.

ღვინის ტიპი: კონტროლირებადი ადგილწარმოშობის დასახელების ღვინო.

ჯიშური შემადგენლობა: 50% ალექსანდროული, 50% მუჯურეთული.

ყურძნის წყარო: 100% ხვანჭკარის მევენახეობის მიკროზონა.

 

ფერი: ლალისფერი წითელი.

არომატი: ჟოლო, მარწყვი, ალუბალი, ქლიავი და ნუში.

გემო:   დაბალანსებული ღვინო, გამოკვეთილი ალუბალის, ჟოლოსა და ქლიავი ტონები.

 

კერძებთან შეხამება:  დესერტი, ხილი,  რბილი ყველი, ხორცის კერძები ტკბილ და მჟავე საწებელტან.

მიწოდების ტემპერატურა:  10-12°C.

ახაშენი

წითელი ნახევრადტკბილი

 

წარმოშობა:  კახეთი.

დგილწარმოშობა: ახაშენი.

ჰავა: ზომიერად კონტინენტური.

ღვინის ტიპი: კონტროლირებადი ადგილწარმოშობის დასახელების ღვინო.

ჯიშური შემადგენლობა: 100% საფერავი.

ყურძნის წყარო: 100% ახაშენის მევენახეობის მიკროზონა.

 

ფერი: ინტენსიური წითელი.

არომატი: მწიფე კენკრა, მარწყვი, ალუბალი.

გემო:   კენკროვანების კარგად გამოხატული ტონები, რბილი ტანინებით, მჟავიანობისა და სიტკბოების კარგი ბალანსი, ხანგრძლივი და სასიამოვნო დაბოლოებით.

 

კერძებთან შეხამება:  დესერტი, ხილი,  რბილი ყველი, ხორცის კერძები ტკბილ და მჟავე საწებელტან.

მიწოდების ტემპერატურა:  10-12°C.

წინანდალი 

თეთრი მშრალი 

 

წარმოშობა:  კახეთი.

ადგილწარმოშობა: წინანდალი.

ჰავა: ზომიერად კონტინენტური.

ღვინის ტიპი: კონტროლირებადი ადგილწარმოშობის დასახელების ღვინო.

ჯიშური შემადგენლობა: 85% რქაწითელი, 15% მწვანე.

ყურძნის წყარო: 100% წინანდლის მევენახეობის მიკროზონა.

 

ფერი: ღია ჩალისფერი.

არომატი: ციტრუსი,  კომში, ვაშლი, ატამი.

გემო:  ციტრუსისა და ვანილის კარგად გამოხტული ტონები, ვაშლი, მსხალი, კომში, გამაგრილებელი მჟავიანობა, ხანგძლივი და სასიამოვნო დაბოლოებით.

 

კერძებთან შეხამება:  სალათები, ზღვის პროდუქტები, თეთრი ხორცი, თევზის, ფრინველისა და ბოსტნეულის კერძები.

მიწოდების ტემპერატურა:  10-12 ° C.

ვაზისუბანი

თეთრი მშრალი

 

წარმოშობა:  კახეთი.

ადგილწარმოშობა: ვაზისუბანი.

ჰავა: ზომიერად კონტინენტური.

ღვინის ტიპი: კონტროლირებადი ადგილწარმოშობის დასახელების ღვინო.

ჯიშური შემადგენლობა: 85% რქაწითელი, 15% მწვანე.

ყურძნის წყარო: 100% ვაზისუბნის მევენახეობის მიკროზონა.

 

ფერი: ღია ჩალისფერი.

არომატი: ყვავილები და ტროპიკული ხილი.

გემო:   კომპლექსური, მკვეთრად გამოხატული მსხლის, ბანანისა და კივის მომწარო ტონები, კარგად ბალანსებული.

 

კერძებთან შეხამება:  სალათები, ზღვის პროდუქტები, თეთრი ხორცი, თევზის, ფრინველისა და ბოსტნეულის კერძები.

მიწოდების ტემპერატურა:  10-12 ° C.

ფიროსმანი

თეთრი ნახევრადმშრალი

 

წარმოშობა:  კახეთი.

ჰავა: ზომიერად კონტინენტური.

ღვინის ტიპი: სუფრის ღვინო

ჯიშური შემადგენლობა: 100% რქაწითელი.

ყურძნის წყარო: 100% კახეთის მევენახეობის რეგიონი.

 

ფერი: ღია ჩალისფერი.

არომატი: ვაშლი, ატამი.

გემო:   კარგად დაბალანსებული, მსხლის, ვაშლის, ლიმნისა და ატმის გამოხატული გემო, სასიამოვნო დაბოლოებით.

 

კერძებთან შეხამება:  დესერტი, ხილი, რბილი ყველი.

მიწოდების ტემპერატურა:  10-12 ° C.

ალაზნის ველი

თეთრი ნახევრადტკბილი

 

წარმოშობა:  კახეთი.

ჰავა: ზომიერად კონტინენტური.

ღვინის ტიპი: სუფრის ღვინო

ჯიშური შემადგენლობა: 100% რქაწითელი.

ყურძნის წყარო: 100% კახეთის მევენახეობის რეგიონი.

 

ფერი: ღია ოქროსფერი.

არომატი: ტროპიკული ხილი, მწიფე ვაშლი, ატამი, გარგარი.

გემო:   კარგად გამოხატული ვაშლის, ატმისა და მსხლის გემო, კარგი ბალანსი სიტკბოებასა და მჟავიანობას შორის, სასიამოვნო და ხანგძლივი დაბოლოებით.

 

კერძებთან შეხამება:  დესერტი, ხილი, რბილი ყველი.

მიწოდების ტემპერატურა:  10-12 ° C.